Kids

Nieuws

30 maart 2018

Paasontbijt

Donderdag 29 maart was op onze school de Paasviering. Wij zijn gestart met het Paasontbijt. Elk kind had eerder deze week een lootje getrokken. Op dit lootje stond de naam van een leerling uit hun unit. Voor die leerling moest hij of zij dan het Paasontbijt maken en deze ochtend meenemen.  

Paasontbijt
Dit ontbijt moest ook leuk worden ingepakt voor die leerling. Dit doen wij traditie getrouw elk jaar.Het was ook dit jaar geslaagd. Wat een geweldige ontbijtjes hadden de kinderen gemaakt. Het zag er super vrolijk uit en allemaal blije gezichten. In de units hadden de leraren aandacht besteed aan de ontbijtjes van ieder kind. Alle kinderen hadden hun ontbijtje gekregen en daarna hebben we het gezamenlijk in de middenruimte opgegeten. GO kinderdagverblijf was ook bij ons aangesloten met een aantal kinderen en hebben gezellig meegegeten (zie foto’s Paasontbijt).

 

’s Middags hebben we de dag afgesloten met een Paasviering. Dit deden we samen met GO peuterspeelzaal. Elke unit heeft een stukje van het Paasverhaal voorbereid.  

 

Het was een mooie dag!