Kids

Unit 3

Welkom op het gedeelte van unit 3.

 

Wat gezellig dat u een kijkje komt nemen op onze pagina! Regelmatig zullen hier berichten en foto's te vinden zijn over wat wij allemaal doen en beleven in de klas. 

 

Groetjes Moraya, Justin, Renzo, Léo, Jeada, Jayla, Chloé, Chayron, Angelo, Elise, Feline, Serhildan, Haroen, Daniescha, juf Martine en juf Sylvana

 

BERICHTEN

29 mrt 2018 - Paasontbijt
Wat was het spannend vanochtend. Iedereen had zijn best gedaan om een mooi en lekker ontbijt voor een ander te maken. We hebben alle ontbijtjes bewonderd en daarna hebben ze elkaar het ontbijt gegeven. In de middenruimte hebben we lekker ontbeten samen met de hele school. Kijk maar in het fotoalbum Paasontbijt

26 feb 2018 - Voorlezen eigengemaakt prentenboek
Tijdens de Nationale Voorleesdagen mochten alle kinderen van unit 3 zelf een tekst bedenken bij een bestaand Dikkie Dik boekje. Daarna gingen ze het voorlezen in de klas oefenen om het op donderdag 8 februari voor te lezen aan de kinderen van unit 1. Dit was erg leuk!

zie fotoalbum 'voorlezen uit eigen prentenboek'


15 jan 2018 - De brandweer op bezoek!
Vandaag hebben wij Riekelt van de brandweer op bezoek gehad. Riekelt heeft ons vertelt over wat de brandweer zoal doet, wat het veschil is tussen vuur en brand en wat je moet doen als er brand is. Uiteraard heeft hij ook vertelt over de gevaren en de veiligheidsmaatregelen die wij zelf kunnen nemen.