Kids

Team

Hallo allemaal,

Op Het Mozaiek werkt een team van leraren, onderwijsassistenten en vrijwilligers.

Wij staan iedere dag voor u en uw kinderen klaar en werken hard om er een leuke gezellige school van te maken, waar je veel leert!

Hieronder stellen de teamleden zich aan u voor!

 

Wilma van Harten

Hallo allemaal, ik ben Wilma van Harten en ik ben directeur van Het Mozaiek. Ik werk hier vanaf 2011, dus alweer 6 jaar!

Hiervoor ben ik ook directeur geweest van andere scholen en heb ik op de Pabo gewerkt en bij een groot adviesbureau.

Nu ga ik weer lekker op de fiets naar school, dat vind ik belangrijk, een schone wereld, waar we goed zorgen voor elkaar en de natuur! 
school@hetmozaiek-lelystad.nl  

Nadesja Röling

Hallo, Ik ben Nadesja Röling en ik ben de unitleerkracht van unit 4. Ik hou ontzettend van lezen en lekker eten. Ik heb een hele lieve verloofde Robert met wie ik samenwoon in Lelystad.
Unit 4 - Bekijk groepspagina ›
n.roling@hetmozaiek-lelystad.nl  

Karlijn Boogaard

Mijn naam is Karlijn de Rijk-Boogaard. Sinds 2015 werk ik op het Mozaiek. Eerst in unit 4 en nu in unit 2. Voordat ik op het Mozaiek kwam werken heb ik eerst in het speciaal basisonderwijs gewerkt.  
Unit 2 - Bekijk groepspagina ›
k.boogaard@hetmozaiek-lelystad.nl  

Jasper Broekman

Hoi allemaal, mijn naam is Jasper Broekman en sinds dit schooljaar geef ik de gymlessen op het Mozaïek. Naast de gymlessen op het Mozaïek geef ik dit schooljaar ook gymles op de Vogelveste, Grundel en Driemaster. In mijn vrije tijd mag ik graag voetballen en mountainbiken. Naast mijn sportieve hobby’s houd ik ook van muziek luisteren en gezelligheid. Bent u op zoek naar een passende sport voor uw zoon/dochter, heeft u vragen op beweeggebied of wilt u gewoon een gezellig praatje maken, dan bent u natuurlijk altijd van harte welkom in de gymzaal! Met sportieve groet, Meester Jasper  

 
j.broekman@stichtingschool.nl  

Natascha van de Wetering

Hallo! Mijn naam is Natascha van de Wetering en ik ben de nieuwe onderwijsassistent van unit 4. Op maandag- en dinsdagochtend lees, praat, en leer ik met de kinderen. Ik heb al op veel verschillende scholen gewerkt met allerlei verschillende kinderen. Naast mijn werkzaamheden op het Mozaiek werk ik ook twee dagen op het Taalcentrum in Almere. 

Mijn lievelingsvak op school is taal. Ik ben heel blij dat ik daar dan ook veel mee mag doen. Lezen, schrijven, spelling maar ook praten en zingen vind ik allemaal heel erg leuk. Heel af en toe schrijf ik thuis zelf een verhaaltje, altijd op rijm. Ik hoop ooit eens genoeg verhaaltjes te hebben om een boekje uit te geven.... ooit. 

Voorlopig heb ik het nog druk met ons gezin (wij hebben 3 kinderen van 15, 12 en 9) mijn werk, de moestuin, films kijken en allerlei andere zaken. 

Prettig kennis te maken en graag tot ziens!
Unit 4 - Bekijk groepspagina ›

Caroline Beijers

Dag allemaal,

Mijn naam is Caroline Beijers en ik ben sinds de zomervakantie als intern begeleider verbonden aan Het Mozaïek. U kunt bij mij te recht met vragen over de ondersteuning in unit 1 en 2. Elke vrijdagochtend ben ik aanwezig en daarnaast op afspraak. De overige dagen vermaak ik mij met mijn gezin, studie, hondje en andere werkzaamheden, zoals het begeleiden van thuiszitters en kinderen met dyslexie. Inmiddels heb ik al aardig mijn draai gevonden op Het Mozaïek, ik heb het erg naar mijn zin. Tot ziens op Het Mozaïek!

Een hartelijke groet.
c.beijers@hetmozaiek-lelystad.nl  

Yvon Vulperhorst

Dag allemaal, ik ben Yvon Vulperhorst en werkzaam op het Mozaiek vanaf augustus 2011 als Intern Begeleider, gedragsspecialist, rekencoordinator en beeldcoach. Eerst 3 dagen, later 2 dagen en vanaf dit schooljaar 17-18 doe ik dat in duo met Caroline Beijers en werk nu 1 dag in de week (doorgaans op dinsdag). Ik hou mij voornamelijk bezig met unit 3 en 4.  Wat mijn bezigheden precies inhouden, is onder het kopje Interne Begeleding te vinden en in de schoolgids. Ik vind het vooral belangrijk dat we samen

"dezelfde taal spreken" en werken aan 1 manier en 1 lijn in de school en dat vooral op een positieve manier doen (PBS). Ik werk ook 2 dagen op Ichthus hier in Lelystad. In mijn "thuis"leven hou ik mij voor ontspanning graag bezig met schilderen, lezen, lange afstandswandelingen, eten met vrienden, op stap gaan.
y.vulperhorst@hetmozaiek-lelystad.nl  

Coby Leijten

Mijn naam is Coby van der Steege - Leijten. Ik werk alweer een aantal jaren op het Mozaiek. Ik ben hier begonnen in groep 5-6, nu sta ik alweer een aantal jaar met veel plezier bij de kleuters. 
Unit 1 is de groep waar ik de unitmentor van ben. 
Kom eens binnen lopen in onze unit, dan kunt u zien waar wij over werken, maar ook hoe wij werken.
Unit 1 - Bekijk groepspagina ›
c.leijten@hetmozaiek-lelystad.nl  

Martine Kok

Hallo, mijn naam is Martine Kok. Ik ben inmiddels 4 jaar actief op IKC Het Mozaiek. Eerst als stagiaire voor mijn opleiding als MEN Remedial Teacher en nu als NT2 leerkracht voor unit 1 en 2. Mijn werkdagen zijn op de dinsdag en de donderdag. Daarnaast heb ik een man, 4 kinderen en 2 honden wat ook voor de nodige drukte en gezelligheid zorgt. Zelf houd ik erg van lezen, (race)fietsen, tennissen en zwemmen. 
Unit 1 - Bekijk groepspagina ›
m.kok@scpo-lelystad.nl  

Mirella Meertens

Mijn naam is Mirella Meertens. Ik werk als onderwijsassistente op het Mozaïek. Samen met de leerkrachten is er een rooster gemaakt wanneer ik in welke unit werk. Ik werk verdeeld over de dag in de units 1, 2 en 3. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Het is op deze manier erg leuk en wisselend werk, ik begeleid kinderen van groep 1 tot en met groep 5. 
Voor ik op het Mozaïek kwam werken heb ik met veel plezier in het speciaal basisonderwijs gewerkt.
Ik ben getrouwd met Pascal en heb 2 kinderen. Onze dochter is 7 jaar oud en ons zoontje is 3 jaar oud. Ik houd van dieren, we hebben zelf 1 hond, een Friese Stabij, van 2 jaar oud.

Silvia den Uijl-Lubbe

Mijn naam is Silvia den Uijl- Lubbe en ik geef Plustijd op dinsdagmiddag na schooltijd. Een heel schooljaar lang komt er een groep leerlingen (geselecteerd door de school zelf) twee uur met mij werken. Wij werken dit jaar met het thema 'in beweging'. Aan de hand van lessen en workshops binnen en buiten de school leren de kinderen allerlei kennis en vaardigheden door middel van doen en ervaren. Vaardigheden waar we bijvoorbeeld mee oefenen zijn: samenwerken, zelfvertrouwen, mondelinge en schriftelijke woordenschat en werktempo.
silvia@studiecentrumc2.nl  

Piet van Scheppingen

Hallo! Mijn naam is Piet van Scheppingen en heb bij mijn laatste werkgever, een grafische machinehandel 39 jaar gewerkt in de technische dienst. Dit bedrijf importeerde o.a. Japanse drukpersen, en heb me daar op kunnen werken als afdeling chef van de technische dienst. Een hele mooie bijkomstigheid was dat ik 2 x per jaar met de technisch directeur mee ging naar Japan voor technische besprekingen, en grafische beurzen bezocht. Verder ook nog mooie reizen mogen maken naar China, Korea, Filippijnen en Thailand. Maar ook veel in Europese landen gewerkt. En dan sinds januari 2014 ben ik als vrijwilliger actief bij het Mozaïek, en woon in Almere. Tot 2017 heb ik met heel veel voldoening 2 dagen per week gewerkt. Ik ondersteunde daar waar nodig was, deed alle voorkomende reparatie en onderhoud klussen. Het nieuwe schooljaar 2017-2018 had ik besloten om niet meer voort te zetten als vrijwilliger bij het Mozaïek vanwege persoonlijke redenen. Het heeft echter niet lang geduurd, want met ingang van 1 november ben ik weer 1 dag per week als vrijwilliger terug op het Mozaïek. En het moet gezegd, het voelt weer geweldig om met het team samen te werken!

 
p.vanscheppingen@hetmozaiek-lelystad.nl